Kratki vodič za kvalitetnije intimno zdravlje

Jeste li svjesni...
... da oko 70 posto žena osjeća svrbež, peckanje ili ima iscjedak i neugodan miris, a sve to prati suhoća, otečenost i bol u vagini, najintimnijem dijelu ženskoga tijela? Ti simptomi teško se uklanjaju i stalno se vraćaju te dovode do nelagode i stresa u seksualnom životu.
Treba biti oprezan pri uporabi lijekova
Simptomi su neugodni, iako ne toliko da biste odmah na prvu posegnuli za lijekovima kao što su antibiotici ili antimikotici, jer lijekovi, nažalost, mogu imati nuspojave. Zato su vam na raspolaganju potpuno prirodni Gynofit® medicinski proizvodi.
USPOSTAVITE RAVNOTEŽU
Za ponovnu uspostavu ravnoteže i zdravlja mikrobne flore rodnice možete se osloniti na Gynofit® vaginalne gelove. Gdje god se zatekli – na putovanju ili odmoru, možete sami sebi pružiti učinkovitu pomoć, što će vam pojačati osjećaj sigurnosti i osjećaj ugode. Gynofit® je razvijen i testiran u suradnji s ginekolozima.

 

Gynofit® proizvodi:

  • dostupni u higijenskim pojedinačnim aplikatorima za jednokratnu uporabu,
  • bez konzervansa i parfema,
  • prikladni i tijekom trudnoće i dojenja,
  • dostupni u ljekarnama bez recepta.

S GYNOFITOM® UVIJEK IMATE NADOHVAT RUKE SPREMAN UČINKOVIT ODGOVOR NA NEUGODAN ISCJEDAK, SVRBEŽ I PECKANJE. 

Bakterijska vaginoza - česta i raširena

Više od 70 posto žena učestalo doživljava iritantan svrbež, peckanje, iscjedak, neugodan miris, suhoću, otečenost i tupu bol u vagini.

Svrbež, peckanje i neugodan miris mogu biti posljedica: kupanja u bazenu; upotrebe antibiotika čija primjena narušava osjetljivu ravnotežu između „dobrih“ i „loših“ bakterija koje nastanjuju rodnicu; oralnih kontraceptiva; čestih vaginalnih infekcija, dijabetesa, stresa itd.

Odgovor na svrbež, peckanje i neugodan miris je Gynofit® vaginalni gel s mliječnom kiselinom koji:

  • omogućuje jednostavnu i higijensku primjenu gdje god se zatekli,
  • regulira pH rodnice i potiče uspostavlja ravnotežu fiziološke vaginalne flore,
  • je razvijen na bazi mliječne kiseline u suradnji s ginekolozima.